Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g unsalted butter, room temperature
-
30
g heavy cream, 30%-40% M.F.
of 30 g whole milk - 6 large eggs, room temperature
- 2 pinches salt
- 1845 g water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp fresh chives, finely chopped, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1898.5 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 40.6 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 681.4 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Pizza Bianca
45 Min
Steamed Egg Cups
20 min
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Sous-Vide Scrambled Eggs
40 Min
Pineapple curd (TM6)
20 min
Sous vide scrambled eggs
35 Min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Leftover Vegetable Stock
50 Min
Cooking White Rice
25 menit