Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 2 garlic cloves
- 28 oz corned beef, with spice packet (if included), trimmed of fat (see Tip)
- 2 dried bay leaves
-
30
oz water
of 30 oz beef stock, low sodium - 10 oz baby red potatoes, halved
- 6 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 12 oz cabbage, cut into wedges (see Tip)
- horseradish, ground, ready-made, to serve
- whole grain mustard, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1478.1 kJ / 353.3 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 520.9 mg
Alternatieve recepten
Boiled Egg Mode
20 Min
Potato Cup Frittata
1h
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Meaballs with Tomato Sauce
55min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Steamed Whole Chicken
1h 40min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Quick Rise Basic Bread
45min
Tropical Mimosa
5 Min
Poached eggs using blade cover
30 min
Poached eggs with blade cover
30 min