![Panna cotta Panna cotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/73721.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g cream
- 250 g milk
- 150 - 200 g sugar, to taste
- 1 tsp vanilla sugar, homemade
- 12 g gelatine leaves, soaked in cold water and squeezed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1833 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 30.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Floating islands
1 Std.
Panna cotta
6sa 15 dk
Crème caramel (flan)
5 Std. 30 Min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Panna Cotta
6sa 15 dk
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Tarte tatin
2h
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28hod.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6sa 15 dk
Traditional crème brûlée
25 Std.