Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate cake
- 100 g hazelnuts
- 120 g dates, pitted, halved
- 2 eggs
- 30 g oil
- 1 tsp vanilla aroma
- 200 g buttermilk
- 100 g flour
- 30 g cocoa powder
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp baking powder
- 1 - 2 pinches salt
Cake pops
- 15 g freeze-dried raspberries
- 50 g blanched almonds
- 100 g crunchy peanut butter, unsweetened
-
400
g dark chocolate, in pieces (see tip)
of 400 g white chocolate, in pieces (see tip) - 3 tbsp oil
- shredded coconut, raw or toasted, for coating (optioneel)
- coloured sprinkles, for decorating (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1136.8 kJ / 271.7 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 126.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1sa
Mint Chocolate Chip Cookie
50 Min
Candy Cane Cookies
1h 45min
Black Velvet Halloween Cake
1sa
S'mores Dip
10 Min
Whole Wheat Focaccia Pizza Dough
2 Std. 15 Min
Devil's Food Cake
1 godz. 20 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 Min
Chocolate Cake Pops
4 Std. 50 Min
Caramel Brownies
1 godz. 20 min
Steamed Chocolate Cake with Whipped Cream
1 Std. 10 Min
Peanut Butter and Cookies Cake
1 Std. 15 Min