Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange brine and turkey
- 4 oranges (see Tips)
- 4500 - 5000 g turkey (size 46)
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 dried bay leaves
- 90 g salt
- 100 g pure maple syrup
- 1500 g water
Stuffing
- 150 g brown rice
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g butter
- 50 g currants
- 500 g sausages, casings removed (see Tips)
Orange maple glaze
- 80 g pure maple syrup
- 30 g soy sauce
- 4 whole cloves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7506 kJ / 1787.2 kcal
- Eiwitten
- 173.5 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 104.6 g
- Verzadigd vet
- 35 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 2128.8 mg
Alternatieve recepten
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1sa 10 dk
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29h 45min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 Std. 15 Min
White fish wrapped in banana leaves
2 godz. 20 min
Horchata "Coconut Water"
5 min
Shichimi togarashi oysters
1sa 10 dk
Summer ice cream cake
4h 50min
Dragon Deviled Eggs
2h 30min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50hod. 15min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30 min