Apparaten en Accessoires
Lamb with Rosemary Potatoes
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
leg of lamb semi-boneless28 oz
-
fresh rosemary4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
water divided38 oz
-
Yukon gold potatoes small or cut in quarters28 oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 oz
-
ground smoked paprika½ tsp
-
honey½ oz
-
olive oil1 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1010.7 mg
Eiwitten
41.1 g
Calorieën
2742.6 kJ /
655.5 kcal
Vetten
36.4 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
13.5 g
Koolhydraten
40.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Air-Fry Sensor
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Fresh Orange Juice
5min
Steamed Meatballs
30min
Basic Basmati Rice
35min
Basic White Long Grain Rice
35min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Sautéing Chicken Strips
15min
Chunky Beef Stew
2u. 10min
Red Rice
1u. 25min
Penne Bolognese
40min
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min