Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 large cauliflower head, leaves attached
- 500 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh baby spinach leaves or greens of choice
- 40 g hazelnuts
- 50 g frozen peas, thawed and drained
- ⅛ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 50 g panko breadcrumbs
- 3 - 4 sprigs herbs of choice, leaves only, roughly chopped
- 1 tsp dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 949.3 kJ / 226.9 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 195.3 mg
Alternatieve recepten
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Eggplant and ricotta involtini
1sa 20 dk
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Mushroom and kale risotto
55 dk
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1sa 20 dk
Cauliflower hummus with green vegetables
1sa