Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 large cauliflower head, leaves attached
- 500 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh baby spinach leaves or greens of choice
- 40 g hazelnuts
- 50 g frozen peas, thawed and drained
- ⅛ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 50 g panko breadcrumbs
- 3 - 4 sprigs herbs of choice, leaves only, roughly chopped
- 1 tsp dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 949.3 kJ / 226.9 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 195.3 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and kale risotto
55min
Mushroom bolognaise
45min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Ravioli with zucchini sauce
35 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Mushroom stroganoff
20 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min