Compatibele versies
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, to boil noodles
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried chili flakes
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 2 ½ oz coconut oil, divided
- 5 oz red bell peppers, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, sliced (¼ in.)
- 3 carrots, peeled in ribbons
- 5 oz sugar snap peas
- 7 oz soba noodles
- ½ oz peanut butter
- ½ oz tamari sauce
- 2 tsp ginger paste
- 2 tsp Korean chili paste (gochujang)
- 1 ½ oz rice vinegar
- 2 tsp maple syrup
- ½ oz lime juice
- 1 tsp sesame oil
- 10 oz firm tofu
- ¼ bunch fresh cilantro, leaves only, chopped, plus extra to garnish
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, chopped, plus extra to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2304 kJ / 550.7 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 60.9 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 16.9 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 850.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy Korean Tofu
1小时 20 分钟
Tofu Ramen Bowl
55min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 Std. 30 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Crispy Korean tofu
1小时 20 分钟
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
9h 45min
Vegetarian Japchae
45 Min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min