
Apparaten en Accessoires
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
water to boil noodles
-
garlic cloves2
-
dried chili flakes1 tsp
-
shallots cut into pieces2 oz
-
coconut oil divided2 ½ oz
-
red bell peppers sliced (¼ in.)5 oz
-
red onions sliced (¼ in.)5 oz
-
carrots peeled in ribbons3
-
sugar snap peas5 oz
-
soba noodles7 oz
-
peanut butter½ oz
-
tamari sauce½ oz
-
ginger paste2 tsp
-
Korean chili paste (gochujang)2 tsp
-
rice vinegar1 ½ oz
-
maple syrup2 tsp
-
lime juice½ oz
-
sesame oil1 tsp
-
firm tofu10 oz
-
fresh cilantro leaves only, chopped, plus extra to garnish¼ bunch
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish2 sprigs
Voeding per 1 portion
Calorieën
550.7 kcal /
2304 kJ
Eiwitten
22.7 g
Vetten
27.8 g
Koolhydraten
60.9 g
Vezels
6.5 g
Verzadigd vet
16.9 g
Natrium
850.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Taste of East Asia
11 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten