Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz walnut halves
- 8 oz portobello mushrooms, stems and gills removed, in pieces
- 3 oz vegan margarine
- 13 oz cooked brown rice (see Tip)
- 3 oz old fashioned rolled oats
- 1 tbsp red beets, grated
- 1 oz vegan mayonnaise, plus extra to serve
- 1 tbsp tamari sauce
- 2 tsp salt
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp ground black pepper
- vegetable oil, to fry
- 8 hamburger buns, to serve
- mustard, to serve
- lettuce, to serve
- tomatoes, sliced, to serve
- red onions, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1014 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower and Date Tagine
55 dk
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Tofu Ramen Bowl
55 dk
Vegan Macaroni and Cheese
5óra
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
BBQ Pulled Jackfruit with Coleslaw
30 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
Vegan Pesto
10 min