Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz raw cashews
- 61 oz water, divided, plus extra to soak cashews
- 16 oz russet potatoes peeled and cubed (1 in.)
- 6 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 4 oz onions, in pieces (1 in.)
- 1 ½ oz shallots, in pieces
- 4 oz vegan margarine
- 1 oz freshly squeezed lemon juice
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 oz nutritional yeast
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 tsp salt, to taste
- 12 oz dried elbow macaroni pasta
- 1 oz vegan margarine, melted
- 2 oz panko bread crumbs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 577 mg
Alternatieve recepten
Vegan Pesto
10 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Vegan Cashew Sauté
35min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Vegan moussaka
1hod. 50min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1hod. 30min
Sweet and sour tempeh
50min