Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4
green onions (approx. 3 oz total), cut into pieces (2 in.)
of 2 shallots, halved - 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 4 ½ oz garbanzo flour
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp dried red chili flakes
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 6 mint leaves, plus extra to garnish (optioneel)
- 24 oz green peas, frozen
- vegetable oil, to fry
- 1 - 2 lemons, cut into wedges, to serve
- 20 oz cherry tomatoes, halved
- red onions, julienned, to taste
- vegan mayonnaise, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1443 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 726 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Macaroni and Cheese
5h
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Quinoa Patties
1 Std.
Vegetarian Burger
1u. 15min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min