Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Miso Vinaigrette
- 4 oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz tamari sauce
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz white wine vinegar
- 1 oz sesame oil
- ½ oz water
- 1 tbsp brown sugar
- 1 tbsp miso paste
- 1 tsp toasted sesame seeds
Wild Rice Salad
- 8 oz fresh edamame, shelled
- 6 oz asparagus, cut into pieces (1 in.)
- 6 oz wild rice blend
- 1 tsp salt
- 35 oz water
- 2 baby bok choy, halved, thinly sliced (¼ in.) (approx. 8 oz)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2366.4 kJ / 565.6 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 39.3 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1358.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Orzo
40min
Chopped Asian Salad
20 dk
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 phút
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 dk
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 dk
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 dk
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min