Compatibele versies
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 oz canned chickpeas
- 19 oz cauliflower florets
- 8 oz rainbow carrots, cut into pieces
- 4 oz red onion, cut into wedges
- 5 oz sweet mini peppers, stem removed, cut into pieces
- 6 oz Persian cucumbers, trimmed, cut into pieces
- 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried oregano
- 1 oz red wine vinegar
- 1 oz water
- ½ oz lemon juice
- 1 heaping tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2659.7 kJ / 635.7 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 46.7 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 1086 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Lentil Salad
35 phút
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 phút
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Spring Garden Minestrone Soup
50 phút
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Chopped Asian Salad
20 Min