Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 1 jalapeño pepper, stem removed (optioneel)
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz mixed bell peppers, stems removed, cut into pieces
- 1 tsp dried ground cumin
- 1 tsp chili powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground black pepper
- 14 ½ oz canned diced tomatoes, with juices
- 15 oz canned black beans, drained and rinsed
- 15 oz canned kidney beans, drained and rinsed
- 6 oz canned pumpkin purée
- 16 oz pumpkin flesh, diced (½ in.)
- 8 oz vegetable stock
- Pepper Jack cheese, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1021 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1014 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Vegetarian Chili
50min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegan Cashew Sauté
35 Min
Risotto with Spinach and Peas
30min