Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 1 jalapeño pepper, stem removed (optioneel)
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz mixed bell peppers, stems removed, cut into pieces
- 1 tsp dried ground cumin
- 1 tsp chili powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground black pepper
- 14 ½ oz canned diced tomatoes, with juices
- 15 oz canned black beans, drained and rinsed
- 15 oz canned kidney beans, drained and rinsed
- 6 oz canned pumpkin purée
- 16 oz pumpkin flesh, diced (½ in.)
- 8 oz vegetable stock
- Pepper Jack cheese, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1021 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1014 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 Min
Black Bean Walnut Patties
35min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Smoky Black Bean Soup
35min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegetarian Chili
50min