Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon, peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 tsp fennel seeds
- 1 ½ tsp salt, to taste, divided
- 1 ½ tsp fresh ground pepper, to taste, divided
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz parsnips, diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)
- 6 oz carrots, diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)
-
10
oz Yukon gold potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
of 10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.) - 4 ½ oz celery, cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)
- 4 oz pearl barley
- 22 oz water
- 2 heaping tsp vegetable stock paste
- 1 oz tomato paste
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
8
oz baby portobello mushrooms, sliced
of 8 oz sugar snap peas - parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Lentil Loaf
1h 10min
Indian Vegetable Curry
50 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min