Compatibele versies
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 485.7 mg
Alternatieve recepten
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1hod.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1hod.
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 Std. 40 Min
15-minute noodles
15 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Tex-Mex Bowl
50min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Warm satay bowl
1hod. 10min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min