Carrot gnocchi with zucchini cream

Carrot gnocchi with zucchini cream

4.2 127 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
    100 g
  • water plus extra for boiling
    500 g
  • carrots cut into thin rounds (5 mm)
    500 g
  • zucchini cut into cubes (1 cm)
    600 g
  • egg
    1
  • salt plus extra to season
    2 ½ tsp
  • plain flour
    250 g
  • eschalots
    30 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • ground black pepper
    2 pinch
  • fresh basil leaves only, for garnishing
    1 sprig

Voeding per 1 portion

Calorieën 474.5 kcal / 1993 kJ
Eiwitten 19.9 g
Vetten 17.3 g
Koolhydraten 54.9 g
Vezels 9.4 g
Verzadigd vet 6.2 g
Natrium 2082.6 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...