![Carrot gnocchi with zucchini cream Carrot gnocchi with zucchini cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7A0C4219-3E01-46DF-9F98-6D6FE660122D/Derivates/DCE908C7-7A11-4423-A69B-154814E45E4A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 500 g water, plus extra for boiling
- 500 g carrots, cut into thin rounds (5 mm)
- 600 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 1 egg
- 2 ½ tsp salt, plus extra to season
- 250 g plain flour
- 30 g eschalots
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 2 pinch ground black pepper
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1993 kJ / 474.5 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 54.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 2082.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 phút
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Beetroot risotto
35 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Eggplant involtini with risotto
1h 55 phút
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.