Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 2803.3 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 142.6 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 19 g
- Natrium
- 47.5 mg
Alternatieve recepten
Sourdough pizza base
3h 5min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 min
Rye sourdough loaf
18h 20 min.
Cottage cheese
4 Std. 30 Min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Sourdough-style Loaf
122h 45min
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min.
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Mother sourdough starter
108h 20 min
Marinated feta cheese
170 Std.
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5óra 5p
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min