Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Dough
- 360 g baker's flour, plus extra to dust
- 40 g rye flour
- 2 tsp salt
- 220 g filtered water
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994 kJ / 236.7 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 45.1 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 558.3 mg
Alternatieve recepten
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Sourdough pizza base
3 Std. 5 Min
Mother sourdough starter
108h 20 min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 Min
Rye seed loaf
28h 10min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 Std. 10 Min
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 Std. 10 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min