Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Dough
- 360 g baker's flour, plus extra to dust
- 40 g rye flour
- 2 tsp salt
- 220 g filtered water
- ice cubes (approx. 10)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994 kJ / 236.7 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 45.1 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 558.3 mg
Alternatieve recepten
Sourdough Ciabatta
9h 25 min
Sourdough Baguettes
15h
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Starter Discard Waffles
25min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2ωρ. 55 λεπτ.
Rye sourdough loaf
18h 20min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 min
Mother sourdough starter
108h 20min
Everyday sourdough loaf
4hod. 20min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4hod. 10min
Sourdough Starter Discard English Muffins
4hod. 10min