Apparaten en Accessoires
Pilaf with fragrant tarka
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
8 portions
Ingrediënten
Pilaf
-
basmati rice300 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
saffron1 pinch
-
rose water1 tsp
-
salt2 tsp
-
ghee40 g
-
fresh curry leaves4
Tarka
-
brown onion60 g
-
ghee60 g
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods seeds only4
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
Assembly
-
roasted salted cashew nuts cut into pieces50 g
-
lemon juice only (approx. 40 g)1
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
859.4 mg
Eiwitten
2.4 g
Calorieën
911.9 kJ /
217.1 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
16 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Cucumber and mint raita
30 min
Rava payasam
50 min
Salmon kabsa
40 min
Amritsari dal
26 godz.
Lemon rasam
40 min
Pilau rice
30 min
Tarka dal
30 min
Palak paneer
1 godz. 15 min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Sabji (vegetable) curry
30 min