Compatibele versies
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble topping
- 30 g plain flour
- 20 g sugar
- 25 g unsalted butter, cut into pieces
Dough
- 2 eggs, 1 beaten
- 2 egg yolks
- 100 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to serve
- 50 g sugar
- 1 tsp vanilla sugar (see Tip)
- 2 tsp dried instant yeast
- 150 g milk
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- oil, to grease
- jam, of choice, to serve
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 899.5 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 131.9 mg
Alternatieve recepten
Irish soda bread
45min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2h 10min
Italian Easter bread
3u. 50min
Speedy citrus layered cake
1h 10min
Breakfast crescents
3h 5min
Poppy seed strudel with crumble topping
3h 15 min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Honeycomb butter
10 min
Strawberry and ginger spritz mocktail
15min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Cheese and bacon scones
35 Min