Compatibele versies
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble topping
- 30 g plain flour
- 20 g sugar
- 25 g unsalted butter, cut into pieces
Dough
- 2 eggs, 1 beaten
- 2 egg yolks
- 100 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to serve
- 50 g sugar
- 1 tsp vanilla sugar (see Tip)
- 2 tsp dried instant yeast
- 150 g milk
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- oil, to grease
- jam, of choice, to serve
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 899.5 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 131.9 mg
Alternatieve recepten
Festive camembert wreath
1 Std. 50 Min
Aperol® Spritz
10min
Taleggio cheese sauce
10min
Edna's lemon curd teacake
40min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Steamed Banana Muffins
30min
Pull-apart sunshine bread
40min
ABC butter
30min
Lemon Pudding Souffles
40min
Quick fruit sponge
35min
Quick fruit sorbet (TM6)
10min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min