Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 30 g butter
- 20 g extra virgin olive oil
- 150 g onions
- 100 g carrots
- 300 g beef, diced
- 10 g soy sauce
- 20 g white wine
-
½
tsp meat stock paste
of ½ meat stock cube - ½ tsp salt
- 100 g milk
- 40 g flour
Pastry
- 50 g butter
- 20 g lard
- 100 g water
- 270 g flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
- frying oil
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 800 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2 godz. 15 min
Raspberry chiffon cake
5 Std. 15 Min
Granini slice
2 godz. 15 min
Cecina and goat's cheese croquettes
9 Std. 20 Min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1sa
Finely Chopped Chocolate Powder
5 min
Rice salad
1sa
Radish cakes
1h 5min
Dim sum 'Shao mai'
2sa
Onion Relish
5 min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2h 30min
Vanilla slice
26 godz. 5 min