Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- butter, unsalted, to grease
- 200 g whole milk
- 50 g sugar
- 2 ½ tsp active dry yeast
- 2 eggs
- 500 g bread flour, plus extra to dust
- 1 tsp nutmeg, ground
- 1 ½ tsp cinnamon, ground
- ½ tsp clove, ground
- 1 tsp sea salt
- 250 g dried fruit, mixed, of choice (see Tips)
- 40 g all purpose white flour
- 50 g water
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 1 pinch sea salt
Syrup
- 40 g water
- 40 g sugar
- butter, unsalted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1463.1 kJ / 349.7 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 54.6 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 190.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookidoo 10th Anniversary Cake
4 Std.
Salted caramel and chocolate cake
1 Std. 45 Min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 Std. 25 Min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1h 20min
Five seed bread
1h 50min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5 min
Leftover Vegetable Stock
50 Min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
White chocolate and tropical trifle
1 Std. 45 Min
Garlic and sage mash
30 min
Aperol® Spritz
10min
Dumpling wrappers
1h