Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g water
- 400 g fresh brown mushrooms or fresh oyster mushrooms, cut into thick slices (see Tips)
- 20 g salted butter
- 2 tsp mirin
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp kecap manis
- 3 tsp red miso paste
- 1 pinch white pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 298.2 kJ / 71.3 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 344.3 mg
Alternatieve recepten
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Hainanese chicken and rice
1h 50 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 Min
Mushroom and kale risotto
55min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Celery leaf gremolata
5 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min