Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529.3 kJ / 365.5 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 508.6 mg
Alternatieve recepten
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Porcini mushroom risotto
35 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Grisons barley soup
1h 15min
Salted caramel and chocolate cake
1 godz. 45 min
Lime and coconut mini bundts
Geen beoordelingen
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Mint béarnaise
25 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15 min
Mocha eggnog easter bake
1 godz. 30 min