![French onion soup (Soupe à l’oignon) French onion soup (Soupe à l’oignon)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/371b70229dc5e43ae91806564cc2f74a/Derivates/8005113d2bcc02b327e3a5ce0529107a1190701b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529.3 kJ / 365.5 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 508.6 mg
Alternatieve recepten
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
French onion dip
45 Min
Neapolitan pizza
1h 30min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 Min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Freeform basic bread
1h 35min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 Std. 20 Min