Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529.3 kJ / 365.5 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 37.2 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 508.6 mg
Alternatieve recepten
No fail mash potato
20min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Boiled Eggs
20min
Tomato passata
1h 40min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h
Boulangère potatoes
1h 40min
Garlic and sage mash
30min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Rich tomato relish
2h 15 min