Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g dairy free chocolate, broken into pieces
- 30 g cocoa powder
- 70 g almond milk
- 100 g caster sugar
- 1 pinch salt
- 300 g silken tofu, drained
- 50 g frozen raspberries, for decorating (optioneel)
- 1 sprig fresh mint leaves, for decorating (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1410.8 kJ / 335.8 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 46.3 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 62.8 mg
Alternatieve recepten
Vegan butter
8h 5 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Baked beans
13h 25min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Plant-based béchamel sauce
10min
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1 Std. 20 Min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 Std. 10 Min
Oat milk
25 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Plant-based parmesan
5 Min
Tofu scramble
25 Min