Apparaten en Accessoires
Harissa yoghurt dressing
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
265 g
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 265 g
Natrium
1033.2 mg
Eiwitten
18.5 g
Calorieën
747.5 kJ /
178.7 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
26.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dressings
17 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Whipped Feta
35min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Tzatziki
15min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Sichuan zucchini and eggplant
1u. 15min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
Sri Lankan red beef curry with rice
1u. 40min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min