Apparaten en Accessoires
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
Jerusalem artichokes scrubbed and cut into thirds (see Tips)500 g
-
whole garlic bulb skin on1
-
olive oil plus extra to drizzle3 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces1
-
brown onion peeled and cut into halves1
-
cauliflower broken into florets500 g
-
fresh turmeric peeled and chopped (3 cm)1 piece
-
liquid chicken stock or bone broth (see Tips)750 g
-
micro herbs to garnish
-
spring onion/shallot sliced, to garnish1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
365.3 mg
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
1349.6 kJ /
321.3 kcal
Vetten
21 g
Vezels
16.9 g
Verzadigd vet
3.5 g
Koolhydraten
13.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Watercress Soup
25 min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Tabbouleh
2 godz. 15 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Sunny gazpacho
25 min
Pea and mint soup
20 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Celeriac and Apple Soup
55 min