Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Jerusalem artichokes, scrubbed and cut into thirds (see Tips)
- 1 whole garlic bulb, skin on
- 3 tbsp olive oil, plus extra to drizzle
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 1 piece fresh turmeric, peeled and chopped (3 cm)
- 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- micro herbs, to garnish
- 1 spring onion/shallot, sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1349.6 kJ / 321.3 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 16.9 g
- Natrium
- 365.3 mg
Alternatieve recepten
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Tomato and red lentil soup
30 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 dk
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 dk
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 dk
Smooth fennel and carrot soup
40 dk
French dressing
5 dk
Curried carrot and ginger soup
40 dk
Broccoli almond soup
30 Min