Apparaten en Accessoires
Rhubarb and ginger crème brûlée
Voorbereiding 15min
Totaal 7u. 30min
8 portions
Ingrediënten
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
35.8 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Vetten
31 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
18.4 g
Koolhydraten
16.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Harvest
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Brandy Butter
10min
Honey Sesame Snaps
2h
Gin and tonic drizzle cake
1h
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4h 30min
Blackberry meringue cake
3h 55min
Tiffin slice
4h 30min
Retro prawn cocktail
20min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min