Apparaten en Accessoires
Rhubarb and ginger crème brûlée
Voorbereiding 15min
Totaal 7u. 30min
8 portions
Ingrediënten
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
35.8 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Vetten
31 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
18.4 g
Koolhydraten
16.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Summer Harvest
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rhubarb Fool
1u. 10min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6u. 25min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24u. 35min
Traditional crème brûlée
25u.
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Rhubarb and strawberry fool
2u. 15min
Rhubarb and ginger gin fizz
336u. 10min
Pear Frangipane
1u. 30min
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Nougat glacé with raspberry coulis
24u. 25min
Salmon en croute
50min