Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cm piece fresh ginger
- 250 g rhubarb, cut into slices (1 cm)
- 100 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 1 tsp orange zest, no white pith
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483.5 kJ / 354.6 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 35.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 Std. 50 Min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Rhubarb crumble
45 Min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 Min
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.
Sticky toffee puddings
1 Std.
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Smoked salmon mousse
5min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min