Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cm piece fresh ginger
- 250 g rhubarb, cut into slices (1 cm)
- 100 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 1 tsp orange zest, no white pith
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483.5 kJ / 354.6 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 35.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45 Min
Grape bakewell tart
1 Std. 20 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6óra 15p
Rhubarb and ginger gin fizz
336 Std. 10 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25 min.
Florentines
1 Std. 10 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Lemon Posset
2h 40min