Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g pitted black olives, premium quality
- 1 tsp baby pickled capers
- 1 anchovy fillet
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 baguette, cut into slices (1 cm thick) and toasted
- 100 g tomatoes, deseeded and cut into small pieces
- 5 - 6 fresh basil leaves, torn
- 80 g feta cheese, crumbled, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 580.9 kJ / 138.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 349 mg
Alternatieve recepten
Whipped Feta
35 Min
Guacamole
10min
Tapenade
10min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1h 40min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Tzatziki dip
15min