Apparaten en Accessoires
Tomato and olive tapenade mini bruschette
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
12 portions
Ingrediënten
-
pitted black olives premium quality120 g
-
baby pickled capers1 tsp
-
anchovy fillet1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to brush2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted1
-
tomatoes deseeded and cut into small pieces100 g
-
fresh basil leaves torn5 - 6
-
feta cheese crumbled, to serve80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
349 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
580.9 kJ /
138.3 kcal
Vetten
8.6 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
10.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Leek and smoked salmon dip
55 min
Green Goddess Salad
10 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Tzatziki
15 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Smoked salmon mousse
5 min
Chimichurri
5 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min