Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g pitted black olives, premium quality
- 1 tsp baby pickled capers
- 1 anchovy fillet
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 baguette, cut into slices (1 cm thick) and toasted
- 100 g tomatoes, deseeded and cut into small pieces
- 5 - 6 fresh basil leaves, torn
- 80 g feta cheese, crumbled, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 580.9 kJ / 138.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 349 mg
Alternatieve recepten
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Scallops and prawns with XO butter
50 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Salsa verde
5 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 Min
Scallops with pea purée
25min
Spicy Margarita Fizz
10 Min
Smoked salmon mousse
5 min
Baked artichoke dip
35 min