Apparaten en Accessoires
Far Breton with prunes
Voorbereiding 10min
Totaal 2u.
8 portions
Ingrediënten
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
84.3 mg
Eiwitten
8.1 g
Calorieën
1081.3 kJ /
257.4 kcal
Vetten
6.1 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
42.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1u. 5min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Tiramisu
5u. 20min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Mixed berry clafoutis
40min
Strawberry Tiramisu
5u. 20min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3u. 20min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1u. 35min
Roasted eggplant
1u. 35min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Poppy seed and apple cake
2u. 10min