Apparaten en Accessoires
Spinach and smoked salmon roulade
Voorbereiding 15min
Totaal 24u. 35min
15 portions
Ingrediënten
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
418.2 mg
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
493.4 kJ /
117.5 kcal
Vetten
8.8 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
0.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury Christmas
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3u. 10min
Baked Cabbage Pierogis
2u. 30min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3u.
Coulibiac salmon pie
2u. 40min
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4u. 45min
Tuna dip
15min
Pâtè with Riesling
3u.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1u. 20min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Smoked salmon mousse
5min
Torta caprese with raspberry jelly
2u.
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min