Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach roulade
- 4 eggs, seperated
- 200 g frozen spinach, defrosted, drained and excess moisture removed
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
Smoked salmon filling
- 5 sprigs fresh dill, fronds only
- 350 g cream cheese, softened
- 20 - 30 g horseradish cream, to taste
- 200 - 300 g smoked salmon, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 493.4 kJ / 117.5 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 418.2 mg
Alternatieve recepten
Tuna dip
15p
Baked salmon cheesecake
26sa 35 dk
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10p
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3hod. 10min
Olive Spread
5p
Ukrainian dressed herrings
1óra
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Poppy seed torte
5hod.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Spiced Polish Christmas cake
99h 30min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Smoked salmon mousse
5p