Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz yellow onion, cut into 1 in. pieces
- 9 oz unsalted butter, divided
- 18 oz chicken livers, cleaned and trimmed
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- ½ tsp dried rosemary
- 1 pinch ground cloves
-
3
tbsp port wine
of 3 tbsp sherry -
2
tbsp bourbon whiskey
of 2 tbsp brandy - 2 tbsp heavy whipping cream
- fresh baguette, to serve
- Voeding
- per 12 portions
- Calorieën
- 11121 kJ / 2658 kcal
- Eiwitten
- 90 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 243 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Blueberry Jam
45min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
30min
Twice Baked Cheese Soufflés
1 Std. 25 Min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Baba Ghanoush
1 Std. 30 Min
Steamed Shrimp
20min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min