Apparaten en Accessoires
Chicken liver pâté
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 20min
7 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
brown onion½
-
butter plus extra, melted, for covering40 g
-
chicken livers washed500 g
-
tomato paste30 g
-
brandy30 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
pouring (whipping) cream2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
93.4 mg
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
706.1 kJ /
168.1 kcal
Vetten
12.6 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
1.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Hommus
15 Min
Mayonnaise
5 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Taramasalata
15 Min
Tuna dip
15 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Chicken Liver Pate
25 Min
Polenta
25 Min