Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 486 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Asparagus and saffron risotto
35 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1sa
Prawn and saffron risotto
30 min
Ukrainian borscht
35 min
Melon and cucumber sour mocktail
15min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Italian Easter bread
3h 50min
Polenta
25 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 godz. 35 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1sa 10 dk