Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 486 mg
Alternatieve recepten
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2 Std. 20 Min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Tropical upside down pineapple cake
1 Std. 10 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
G&T cocktail
5 Min
Pumpkin and ginger soup
35 min