Porcini mushroom risotto

Porcini mushroom risotto

3.2 13 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • eschalot cut into halves
    30 g
  • fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)
    300 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • water
    800 g
  • sea salt (see Tips)
    1 tsp
  • unsalted butter cut into pieces
    1 ½ tbsp
  • fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish

Voeding per 1 portion

Calorieën 425.1 kcal / 1778.5 kJ
Eiwitten 7.3 g
Vetten 12.3 g
Koolhydraten 68.3 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 3.9 g
Natrium 486 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...