Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 486 mg
Alternatieve recepten
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 Std. 15 Min
Salsa verde
5min
Pinsa
29 godz.
Oxtail stew with butter bean mash
4h
Classic zabaglione
15min
Grain salad lettuce cups
1h 55 min
Keftedes (meatballs)
2h 30min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min