Mushroom and white wine cream sauce

Mushroom and white wine cream sauce

4.5 53 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
600 g

Ingrediënten

  • dried porcini mushrooms
    12 g
  • water
    230 g
  • fresh portobello mushrooms cut into pieces
    100 g
  • unsalted butter chilled and cut into pieces
    50 g
  • eschalots cut into halves
    60 g
  • dry white wine
    120 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    125 g
  • plain flour
    25 g
  • salt
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Voeding per 600 g

Calorieën 945.5 kcal / 3971.3 kJ
Eiwitten 13 g
Vetten 87.6 g
Koolhydraten 27 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 56.8 g
Natrium 1659 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...