Apparaten en Accessoires
Mushroom and white wine cream sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
600 g
Ingrediënten
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water230 g
-
fresh portobello mushrooms cut into pieces100 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces50 g
-
eschalots cut into halves60 g
-
dry white wine120 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream125 g
-
plain flour25 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
1659 mg
Eiwitten
13 g
Calorieën
3971.3 kJ /
945.5 kcal
Vetten
87.6 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
56.8 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Beetroot and horseradish relish
50 Min
Beef stock paste
3 Std.
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 Min
Savory Turnip Cake
26 Std. 55 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Berry curd
15 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Mushroom sauce
20 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min