
Apparaten en Accessoires
Mushroom and white wine cream sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
600 g
Ingrediënten
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water230 g
-
fresh portobello mushrooms cut into pieces100 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces50 g
-
eschalots cut into halves60 g
-
dry white wine120 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream125 g
-
plain flour25 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Voeding per 600 g
Calorieën
945.5 kcal /
3971.3 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
87.6 g
Koolhydraten
27 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
56.8 g
Natrium
1659 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland