![Mushroom and white wine cream sauce Mushroom and white wine cream sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F4928E18-5E24-4232-8B19-B045DD5349AF/Derivates/9ba80c4f-949e-444b-9b15-2a6d1733d91a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g dried porcini mushrooms
- 230 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 60 g eschalots, cut into halves
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 125 g pouring (whipping) cream
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 3971.3 kJ / 945.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 87.6 g
- Verzadigd vet
- 56.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1659 mg
Alternatieve recepten
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Caramelised onion jam gravy
2hod. 5min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
Traditional gravy
25 Min
Glazed carrots with honey
1hod. 10min
Sous vide scrambled eggs
35 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1hod.
Mashed potatoes for two
30min
Mushroom sauce
20 Min
Silky sweet potato mash
25 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min