Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g dried porcini mushrooms
- 230 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 60 g eschalots, cut into halves
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 125 g pouring (whipping) cream
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 3971.3 kJ / 945.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 87.6 g
- Verzadigd vet
- 56.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1659 mg
Alternatieve recepten
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Mac and smoky cheese
1sa 20 dk
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Cauliflower gratin
1sa
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Mushroom sauce
20min
Mashed potatoes for two
30 min