Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 g dried porcini mushrooms
- 230 g water
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into pieces
- 50 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 60 g eschalots, cut into halves
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 125 g pouring (whipping) cream
- 25 g plain flour
- ¼ - ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 3971.3 kJ / 945.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 87.6 g
- Verzadigd vet
- 56.8 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1659 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower gratin
1 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Barbecue onions (500 g)
45min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 Min
Glazed carrots with honey
1h 10 min
Garlic mushrooms
25 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Mushroom sauce
20 Min
Cooking potatoes
45min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.