Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 270 g plain flour
- 100 g olive oil
- 60 g water
- 8 - 10 fresh basil leaves, to taste
- 1 Tbsp lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chicken breast fillets, skinless, diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 200 g cream, min. 30% fat (see tip)
- 2 medium eggs
- 60 g feta cheese, crumbled
- 1 pinch ground nutmeg
- 10 fresh basil leaves, torn in pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1833 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Stroganoff Strudel
1 Std. 40 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 Min
Tomato Pie
3sa
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Chickpea and Ham Balls
35 Min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 Min
Veggie Rolls
45 Min
Broccoli and Bacon Tarts
45 Min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 Std. 20 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min