Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 270 g plain flour
- 100 g olive oil
- 60 g water
- 8 - 10 fresh basil leaves, to taste
- 1 Tbsp lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chicken breast fillets, skinless, diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 200 g cream, min. 30% fat (see tip)
- 2 medium eggs
- 60 g feta cheese, crumbled
- 1 pinch ground nutmeg
- 10 fresh basil leaves, torn in pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1833 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Stroganoff Strudel
1h 40 min
Sunday Morning Brekky Bake
1 Std. 15 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 Std. 20 Min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min