Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 1 tsp black peppercorns
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
- 170 g butter, cold, diced (2 cm)
- 1 egg yolk, from large egg
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 2 large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 280 g double cream
- 2 tsp lemon juice
- ½ tsp tabasco sauce
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 450 g crabmeat (half brown, half white)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2404 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 44.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Pear Frangipane
1h 30min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2sa
Strawberry Layer Cake (TM6)
2sa
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2sa 40 dk
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1sa 10 dk
Rhubarb Ice Cream
36hod. 25min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Emmental Gougères
50 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min