Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 1 tsp black peppercorns
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
- 170 g butter, cold, diced (2 cm)
- 1 egg yolk, from large egg
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 2 large eggs
- 2 egg yolks, from large eggs
- 280 g double cream
- 2 tsp lemon juice
- ½ tsp tabasco sauce
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 450 g crabmeat (half brown, half white)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2404 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 44.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shallot Tarte Tatin
2h
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Tiramisu
5j 20 menit
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min