![Onion Ricotta Cakes with Sage Onion Ricotta Cakes with Sage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/104D44C6-4333-4CAC-9526-54E96FB8D56D/Derivates/71741158-110b-4d2b-866f-b1ea5ab07af3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 fresh sage leaves
- 40 g hazelnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 70 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 250 g ricotta cheese
- 1 medium egg
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 6 tsp wild cranberry compote
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 838 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and stilton soup
30 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Pineapple Parcels
1 Std.
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 Std.
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3h
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Strawberry and Pear Terrine
9h 30min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Carrot and Ginger Soup
5min