Apparaten en Accessoires
Onion Ricotta Cakes with Sage
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
fresh sage leaves9
-
hazelnuts40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
water500 g
-
wild cranberry compote6 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
838 kJ /
200 kcal
Vetten
16 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Steaming
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Leek Quiche
1u. 20min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2u. 45min
Lentil Moussaka
2u. 20min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3u.
Crusted Pâté (Spain)
10u.
Arbroath Smokie Soup
40min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Fennel Risotto
35min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1u. 20min