Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 fresh sage leaves
- 40 g hazelnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 70 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 250 g ricotta cheese
- 1 medium egg
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 6 tsp wild cranberry compote
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 838 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Minestrone
45 min
Crab Tart
2 Std. 30 Min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Geen beoordelingen
Onion Soup
1 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Onion soup
1h 10min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min