Compatibele versies
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing and topping
- 350 g Williams pears, peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
- 200 g water
-
1
tsp sugar
of barley malt -
1
Tbsp dried instant yeast
of 30 g fresh yeast, crumbled - 300 g strong white bread flour
- 200 g rye flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 - 200 g Gorgonzola, cut in pieces (3-4 cm)
- oil, for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 17.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Emmental Gougères
50min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Naan Bread with Onion and Cumin
2h
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Caramelised Fennel and Ricotta Tarts with Pecorino Crisps
3 Std.
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Masala Cherry Tiffin
2h 30min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Ciabattine
3 Std. 30 Min