Compatibele versies
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing and topping
- 350 g Williams pears, peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
- 200 g water
-
1
tsp sugar
of barley malt -
1
Tbsp dried instant yeast
of 30 g fresh yeast, crumbled - 300 g strong white bread flour
- 200 g rye flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 - 200 g Gorgonzola, cut in pieces (3-4 cm)
- oil, for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 17.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Pogača (bread)
3h
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Panna Cotta
6h 15min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Quick Cheese Soufflés
45min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min