![Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31eeb3c0-826b-4392-92e9-85d03c67c896/Derivates/92f82192-e51c-4bd4-96a4-52513b0ef069.jpg)
Compatibele versies
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing and topping
- 350 g Williams pears, peeled, cored, cut in pieces (3 cm)
- 200 g water
-
1
tsp sugar
of barley malt -
1
Tbsp dried instant yeast
of 30 g fresh yeast, crumbled - 300 g strong white bread flour
- 200 g rye flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 150 - 200 g Gorgonzola, cut in pieces (3-4 cm)
- oil, for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 17.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mint Courgettes
30min
Lemon Meringue Pie
2 Std. 30 Min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
1h 45min
Olive Bread Rolls
2h
Asparagus Stem Soup
55min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35 min
Lemon Tart
4h 30 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min