
Apparaten en Accessoires
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 55min
6 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing and topping40 g
-
Williams pears peeled, cored, cut in pieces (3 cm)350 g
-
water200 g
-
sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 Tbsp
-
strong white bread flour300 g
-
rye flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
Gorgonzola cut in pieces (3-4 cm)150 - 200 g
-
oil for greasing
Voeding per 1 portion
Calorieën
479 kcal /
2004 kJ
Eiwitten
18.2 g
Vetten
17.4 g
Koolhydraten
66.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland