Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avocado spread
- 15 g fresh red chillies, deseeded, cut in pieces
- 50 g shallots
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 80 g lime juice
- 1 tsp Tabasco ®
- 1 tsp salt
- 400 g ripe avocados, flesh only and cut in pieces
Lime sauce
- 10 g fresh lemongrass, white part only
- 10 g fresh red chillies
- 10 g fresh coriander leaves
- 5 kaffir lime leaves, deveined
- 100 g shallots
- 10 g fish sauce
- 100 g lime juice
- 60 g oyster sauce
- 15 g toasted sesame oil
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 30 g extra virgin olive oil
Assembly
- 8 pieces Hokkaido scallops, large-sized
- 1 tsp coarse sea salt, to garnish
- 1 tsp freshly ground black pepper, to garnish
- 20 g crispy fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 818 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Stir Fried Potato Shreds
20min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 Std. 40 Min
Mock Fin Soup
35 Min
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 Min
Karpatka
10h
Pork Trotter Jelly
8 Std.
Spicy Bean Curds
1 Std. 15 Min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min