Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Avocado spread
- 15 g fresh red chillies, deseeded, cut in pieces
- 50 g shallots
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 80 g lime juice
- 1 tsp Tabasco ®
- 1 tsp salt
- 400 g ripe avocados, flesh only and cut in pieces
Lime sauce
- 10 g fresh lemongrass, white part only
- 10 g fresh red chillies
- 10 g fresh coriander leaves
- 5 kaffir lime leaves, deveined
- 100 g shallots
- 10 g fish sauce
- 100 g lime juice
- 60 g oyster sauce
- 15 g toasted sesame oil
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 30 g extra virgin olive oil
Assembly
- 8 pieces Hokkaido scallops, large-sized
- 1 tsp coarse sea salt, to garnish
- 1 tsp freshly ground black pepper, to garnish
- 20 g crispy fried shallots, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 818 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 Min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Mock Fin Soup
35min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Tuna stew with potatoes
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Seafood Pozole
1h 15min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Stir Fried Whole Fish
20min