Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Toasted Linseeds
- 15 g golden linseeds
- 10 g rapeseed oil
Pumpkin Soup
- 500 g water
- 300 g pumpkin, peeled, diced (4 cm)
- 2 pinches coarse salt flakes
- 1 banana shallot, halved
- 20 g rapeseed oil
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g garlic (approx. 2 cloves)
- 150 g liquid vegetable stock
- 3 g coarse salt flakes
Finalisation
- 120 g mixed fresh mushrooms
- 20 g rapeseed oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 15 g sherry vinegar
-
black truffle, fresh, for grating
(optioneel)
of cooked chestnuts, peeled, for grating (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1756.4 kJ / 419.8 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 36.7 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 763.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Salt-free Vegetable Stock Paste
50min
Versatile Smooth Soup
45min
Sandwich Bread
3h
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35min
Bunny Bread Rolls with Cheesy Centre
45min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Pumpkin and Quince Soup
1h
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min