Salt-free Vegetable Stock Paste
TM6 TM5

Salt-free Vegetable Stock Paste

4.9 (34 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g celery stalks, washed, cut in pieces
  • 250 g carrots, washed, peeled, cut in pieces
  • 100 g onions, quartered
  • 100 g tomatoes, washed, cut in pieces
  • 150 g courgettes, washed, cut in pieces
  • 50 g fresh mushrooms, washed, halved if large
  • 1 garlic clove
  • 1 dried bay leaf (optioneel)
  • 6 sprigs fresh mixed herbs, washed (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only, washed
  • 15 g olive oil

Voeding
per 20 g
Calorieën
76.1 kJ / 18.2 kcal
Eiwitten
0.5 g
Koolhydraten
2.8 g
Vetten
0.7 g
Verzadigd vet
0.1 g
Vezels
1.1 g
Natrium
15.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten