Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (4 cm)
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 carrots, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 100 g celeriac, peeled, cubed (2 cm)
- 100 g white cabbage, finely shredded
- 5 fresh porcini mushrooms, halved
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs lovage (optioneel)
- 1500 g water
- 100 g vermicelli, broken in pieces (3 cm)
- fresh dill leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1501.8 kJ / 358.9 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 8.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 722.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Baby-friendly Beef, Mushroom and Olive Stew
1 Std. 55 Min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Chicken and Barley Stew
50min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Chicken Noodle Soup
25min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Baby-friendly Lamb and Apricot Tagine
1h 40min