Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raspberry jelly
- 3 gelatine leaves
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 200 g frozen raspberries
- 200 g rosé wine
- 100 g caster sugar
- 16 fresh raspberries
Lemon cream
- 2 gelatine leaves
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 125 g caster sugar
- 400 g pouring (whipping) cream
- 2 lemons, zested and juiced
Blueberry sorbet
- 60 g raw sugar
- 300 g frozen blueberries
- 2 tsp lemon juice
- 20 g glucose syrup
Shortbread biscuits
- 115 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- 60 g icing sugar
- 155 g plain flour
- 60 g cornflour
Meringue
- 90 g caster sugar
- 2 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- fresh raspberries, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3511.6 kJ / 836.1 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 112.5 g
- Vetten
- 40.3 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 53.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Summer fruits in mulled cider syrup
45 min
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
Gingerbread ice cream
10 Std. 20 Min
Orange Campari marmalade
1h 35min
Sago plum pudding
28 godz. 15 min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55 min
Angel cake
5h 15 min
Almond shortbread biscuits
2 Std. 10 Min
Raspberry and lemon flan
1h
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15 min