Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raspberry jelly
- 3 gelatine leaves
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 200 g frozen raspberries
- 200 g rosé wine
- 100 g caster sugar
- 16 fresh raspberries
Lemon cream
- 2 gelatine leaves
- ice cold water, for soaking (approx. 350 g)
- 125 g caster sugar
- 400 g pouring (whipping) cream
- 2 lemons, zested and juiced
Blueberry sorbet
- 60 g raw sugar
- 300 g frozen blueberries
- 2 tsp lemon juice
- 20 g glucose syrup
Shortbread biscuits
- 115 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- 60 g icing sugar
- 155 g plain flour
- 60 g cornflour
Meringue
- 90 g caster sugar
- 2 egg whites
- 1 pinch cream of tartar
- fresh raspberries, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3511.6 kJ / 836.1 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 112.5 g
- Vetten
- 40.3 g
- Verzadigd vet
- 26 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 53.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Raspberry Jam Pudding
2h 50min
Victoria sponge cake
1h 20min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Pickled fruit salad with honey labne
27h 20min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Mandarin crème brûlée
4 Std. 15 Min
Black forest cake
5 Std.
Whipped egg whites
10min
Chocolate berry baked Alaska
8 Std. 20 Min
Macaroons
40 min
Mini French apple cakes
1 Std. 35 Min