![Butterscotch sauce Butterscotch sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73BD84E5-606D-4A2E-BC56-058FDB154D6D/Derivates/325E53AC-03B0-4714-8A34-E365940B8BA0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 140 g brown sugar
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1 ½ tsp natural vanilla extract
- ¼ tsp sea salt flakes, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 290.8 kJ / 69.2 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 4.9 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Crème caramels
7 Std. 45 Min
Chocolate pudding
6 Std. 30 Min
Chocolate sauce
20 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Caramel puddings
2h 40min
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25 min
Salted caramel sauce
40 Min
Bread and butter pudding
1 Std. 15 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Chocolate ganache
20 Min