![Grain salad lettuce cups Grain salad lettuce cups](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F86CB3C-E240-454B-B3BE-F791DD5A3A62/Derivates/D1EAB3D9-B784-4310-93FD-BC9C948C79CC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 813.1 mg
Alternatieve recepten
Baba ghanoush
1hod.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1hod. 5min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Lentil hotpot
12klst 45 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Asian-style fish fillets
30min
Rustic bread
2 Std.
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Quinoa tabouli
12h 40min