Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 813.1 mg
Alternatieve recepten
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Salmon niçoise salad
35 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Ratatouille
40 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Fresh fennel salad
10min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Lentil and mint salad
3hod. 55min