Apparaten en Accessoires
Chicken moghrabieh
Voorbereiding 10min
Totaal 25u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
dried chickpeas250 g
-
water for soaking
-
olive oil or ghee, melted2 tbsp
-
caraway seeds2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
ground black pepper1 tsp
-
unsalted butter70 g
-
salt2 tsp
-
pickling onions (small)300 g
-
Lebanese pearl couscous (see Tips)250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
864.4 mg
Eiwitten
40.3 g
Calorieën
2540.3 kJ /
604.8 kcal
Vetten
23 g
Vezels
6.7 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraten
55.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Authentic Lebanese
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lentil purée (Moujadarra)
1u. 20min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2u.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2u. 45min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2u. 30min
Baba ghanoush
1u.
Mimosa float
6u. 10min
Samke harra
35min
Lamb Kibbeh
1u. 30min
Fatayer (spinach turnovers)
1u. 35min
Tarator (tahini dip)
5min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1u. 30min