Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g dried chickpeas
- water, for soaking
- 2 tbsp olive oil or ghee, melted
- 2 tsp caraway seeds
- 2 tsp ground cinnamon
- 750 g chicken thigh fillets, cut into pieces (5 cm)
- 1000 g water
- 1 tsp ground black pepper
- 70 g unsalted butter
- 2 tsp salt
- 300 g pickling onions (small)
- 250 g Lebanese pearl couscous (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2540.3 kJ / 604.8 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 864.4 mg
Alternatieve recepten
Chopped vegetable salad
10 Min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 Std. 10 Min
Sunny gazpacho
25min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min