Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 250 g preserved lupini beans, drained and skins removed (see Tips)
- 20 g lemon juice (see Tips)
- 20 g nutritional yeast (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp garlic powder
- 1 pinch nutmeg
- 380 g filtered water
- 2 tsp agar agar (see Tips)
- 30 g gluten free cornflour
- Voeding
- per 450 g
- Calorieën
- 3266.8 kJ / 777.8 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 31.8 g
- Vezels
- 28.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plant-based parmesan
5min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Mushroom pâté
1h 15min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30 min
Vegan mayonnaise
15min
Vegan mozzarella
3h 40min
Vegan butter
8h 5min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Stretchy melty cheese
20 Min
Cashew sour cream
10min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min