![Lupini cheese Lupini cheese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9c6a329c-d71d-4272-b2bc-631cf37dba9c/Derivates/01726cd2-be03-4bff-8a5a-a278f4b18b0a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 250 g preserved lupini beans, drained and skins removed (see Tips)
- 20 g lemon juice (see Tips)
- 20 g nutritional yeast (see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp garlic powder
- 1 pinch nutmeg
- 380 g filtered water
- 2 tsp agar agar (see Tips)
- 30 g gluten free cornflour
- Voeding
- per 450 g
- Calorieën
- 3266.8 kJ / 777.8 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 31.8 g
- Vezels
- 28.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Vegan Butter Spread
5ч. 10 мин.
Sunflower and nori filling
3sa 10 dk
Vegan mayonnaise
15min
Vanilla cashew yoghurt
24 Std. 15 Min
Almond Cheese
6h 15min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Vegan butter
8h 5 min
Cashew pouring cream
35 min
Creamy coconut yoghurt
18 godz.
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Cashew cheddar cheese
3sa 10 dk