Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach and mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tbsp lime juice
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 50 g shelled salted pistachio nuts
- 1 garlic clove
- ¼ tsp salt
Carrot and zucchini 'spaghetti'
- 500 g water
- 1 - 2 zucchinis (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 1 - 2 carrots (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.3 kJ / 252.3 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 208.7 mg
Alternatieve recepten
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Rice salad
1h
Apples with cider sabayon sauce
40min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 menit
Cauliflower "fried" rice
45min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Spiralised vegetable soup
9h
Miso soup
30min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40min
Hearty seven vegetable soup
30min