Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach and mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tbsp lime juice
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 50 g shelled salted pistachio nuts
- 1 garlic clove
- ¼ tsp salt
Carrot and zucchini 'spaghetti'
- 500 g water
- 1 - 2 zucchinis (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 1 - 2 carrots (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.3 kJ / 252.3 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 208.7 mg
Alternatieve recepten
Coconut quinoa with sticky mango
30 dk
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55 min
Seafood panzanella
1sa
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40min
Ala hodi (Potato curry)
40min
Gluten free breakfast pizza
1 Std. 20 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1sa
Miso soup
30 dk