Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach and mint pesto
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tbsp lime juice
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 50 g shelled salted pistachio nuts
- 1 garlic clove
- ¼ tsp salt
Carrot and zucchini 'spaghetti'
- 500 g water
- 1 - 2 zucchinis (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 1 - 2 carrots (approx. 200 g), peeled into spaghetti (see Tips)
- 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.3 kJ / 252.3 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 208.7 mg
Alternatieve recepten
Asian cucumber salad
10min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Quinoa sushi
2 Std. 45 Min
Roasted eggplant
1h 35min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Vegetarian chilli
1h 5min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Cauliflower "fried" rice
45min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Hearty seven vegetable soup
30min